Tuesday, 11 October 2011

Image from here
Hi all bloggers yang di kasihi...
huhuhu...sekian lama menyepi kan diri......semuanya disebabkan oleh kemurungan berblog
yg melanda diri ku ini....hehe..

sekarang nie emy tgh cari keja baru di perak sana..sedeh kena meninggalkan KL tak lama lagi...
huhu....susah la nak cari kerja yang emy nak....kalau boleh nak keja kat ofis,,tak  nak keja kilang...
hmm....buntu...
kawan2 boleh tolong tak...kalau ada info mana2 kerja kat perak tue inform la ek...sgt2 berterima kasih kepada yang sudi membantu...

nie kriteria profile emy...

Kelulusan : Diploma Kejuruteraan Elektronik
Area nak cari kalau boleh la : Batu Gajah, Tronoh, Seri Iskandar, Ipoh ke..
Pengalaman kerja : 4 tahun





4 comments:

stellaizz said...

zaman skrg mmg susah nak keje....diploma pon mcm x laku skrg sedey tau :(

emydiaz3 said...

itulah...hmm sekarang pun emy ada sambung belajar part time ..4 tahun baru habis..huhuk...keja sekarang semua nak degree,,then semua nak chinese speaking ...sedey..

fatten said...

ur tagged here..
http://fattenjimale.blogspot.com/2012/01/kene-tag-la.html

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)