Monday, 22 August 2011

Image from here
Hii to all blogger2 tegar...=p
Lama sudah tak tulis entry baru... macam manapun hari nie mood nak menulis sudah kembali...setelah habis final exam nie..rasa ringan je kepala...apa persiapan raya korang? inilah persiapan raya aku..sedar tak sedar dah banyak benda ready..
1) baju raya awal2 lagi dah tempah...5 pasang dah siap..thanks to mak cik yang bertungkus   lumus siapkan..
2) kueh raya nanti mlm raya baru nak cari...tak beli pun tak pe..tapau je dari rumah mak mertua ke..kakak2 ke..
3) duit raya dah tukar..singgit2 dah la...janji bersedekah dengan seikhlas hati ..insaAllah
4) kasut raya pun dah ada..yeay..lip lap punya.
5) handbag raya pun sempat beli..=)
6) kain langsir...hmm basuh jer yang ada tue..n gantung balik..
7) kad raya pun dah tak tulis...wish kat fb and blog nie je lah..=)

hmmm...serba sedikit persiapan yang sempat di buat....sejak mak meninggal nie...raya pun ala kadar jer...hmm...rindu mendalam kat arwah..pasrah dah redha dengan ketentuan Ilahi..
To all, Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri..mohon maaf salah dan silap...






7 comments:

mrs.asrafovic said...

slmt hari raye yea...:)

Zul Fattah said...

slamat berpuasa dan ari raya..

aku dah lama x beli baju raya.. huhu

i am S!L4H.. said...

persiapan raye x de pun.
sebab...........

masih x balik bercuti. hakhak

jari cipta said...

wah...da ready giler2 ngan persiapan raya tu...sy juz baru siap baju kurung raya je...hihi...yg lain otw..
slamat hari raya ^____^

fiqasaiful said...

aik handbag raya pon ada :) nice2....baju fiqa still ada kat tailor xtahu siap xlg....wawawawaa...SELAMAT HARI RAYA

ctpayong said...

Bismillah
Cantiklah kad raya. Yang peting pemberian itu ikhlas. dlm sampul isi ciput pon takpe...

♥Aien Najwa♥ said...

waaa..bestnyer..(",)..
persiapan raye completed sudah kn..
mesti tambah ringan kepale..hehe..